Ingridientai
Tarnauja 4
- 2 svarai šviežių midijų
- 3 dideli svogūnai
- 1/2 svogūno, nulupto ir supjaustyto
- 2 česnako skiltelės, nuluptos
- 1 šviežias raudonas čili
- Sauja plokščialapių petražolių
- 2/3 puodelio sauso baltojo vyno
- 2 šaukštai Crème Fraiche
- 1/2 citrinos
- 2 Šaukštai Alyvuogių aliejaus
Metodas
-
Paruoškite kepsninę: nustatykite COBB grilį ir uždekite CobbleStone. Palaukite kelias minutes, kol jis taps pilkas. Jei naudojate briketus, geriau juos paruoškite. Uždėkite Wok ir Dome dangtį ant COBB grilio ir kaitinkite mažiausiai 5 minutes.
-
Pagardinkite aromatines medžiagas: į Wok keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakepinkite svogūnus, smulkintus svogūnus, česnaką ir čili apie 3 minutes.
-
Įpilkite vyno: supilkite baltąjį vyną ir užvirinkite kartu su troškintomis daržovėmis.
-
Virkite midijas: įdėkite midijas ir crème fraiche į Wok. Uždenkite kupoliniu dangčiu ir leiskite midijomis garuoti, kol atsidarys. Išmeskite visas midijas, kurios liko uždarytos.
-
Užbaikite ir patiekite: ant viršaus uždėkite smulkiai pjaustytų petražolių ir įspauskite citrinos sulčių.
Aptarnavimo pasiūlymas
Patiekite šį patiekalą su likusiu baltuoju vynu ir bulvytėmis arba traškia duona, kad pasigamintumėte puikų bistro stiliaus patiekalą, paruoštą tiesiai ant jūsų COBB.