Ingridientai
Tarnauja 4
Azijos marinatui:
- 2 skiltelės šviežio česnako, susmulkintos
- 1 valgomasis šaukštas smulkiai tarkuoto imbiero
- 1 čili, susmulkinta ir be sėklų
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- Išspausti citrinos sultis
- 1 puodelis sojų padažo
Dėl šonkaulių:
- 2 ėriuko šonkaulių lentynos
- 1 puodelis Azijos marinato
- Laimai papuošti
Metodas
- Paruoškite marinatą: Dideliame dubenyje sumaišykite visus marinato ingredientus ir maišykite, kol gerai susimaišys.
- Marinuokite šonkauliukus: sudėkite ėrienos šonkauliukus į dubenį su marinatu. Uždenkite ir šaldykite kelias valandas arba per naktį.
- Paruoškite kepsninę: nustatykite COBB grilį ir uždekite CobbleStone, palaukite kelias minutes, kol jis taps pilkas. Jei naudojate briketus, geriau juos paruoškite. Uždėkite grilio groteles ir kupolo dangtį ant COBB grilio ir kaitinkite mažiausiai 5 minutes.
- Kepkite šonkauliukus: padėkite marinuotus šonkauliukus ant grotelių ir uždarykite dangtį. Virkite maždaug nuo 40 minučių iki valandos, vieną ar du kartus apversdami, kol šonkauliukai taps lipnūs, karamelizuosis ir suminkštės.
- Patiekite: išimkite šonkauliukus iš COBB ir papuoškite šviežiais laimo griežinėliais.
Aptarnavimo pasiūlymas
Suporuokite šiuos sultingus šonkauliukus su gardžiais salotais arba lipniais ryžiais, kad pavalgytumėte.