📦 Nemokamas pristatymas perkant už 150 eurų ir daugiau.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Top griliai pagal gyvenimo būdą

Top griliai pagal gyvenimo būdą

Keliaujantiems

Išalkę medžiotojai grilina miškuose ant samanų, žvejai – prie ežero ar jūros kranto, keliaujantys automobiliu – kempinguose ar pakelėje, kai nesinori valgyti pastovėjusio dešrainio iš artimiausios degalinės, nes maisto kartelė jau pakelta!

Grilinti išties galima bet kur su turistiniais, nešiojamais griliais. Jei nori įsigyti ne tik grilį, bet ir rūkyklą, orkaitę, viryklę ir garpuodį viename – rekomenduojame bet kurį COBB grilį. Galėsi improvizuoti – visa aibė priedų leis išsikepti picą, blynelius ar troškinį – ne pats prasčiausias scenarijus ką tik išlindus iš palapinės, kai rytinis oras dar žvarbus, aplink – kalnai ir jokios civilizacijos, bet padorių pusryčių tai norisi.

Cobb, cobb griliai, griliai, griliai.lt

Tiek COBB, tiek WEBER „Go-Anywhere“ serijos nešiojami griliai būna dujiniai arba angliniai – elektros lizdą miškuose būtų sunku rasti. Visi jie – kompaktiški ir saugūs transportuoti. Pavyzdžiui, „Go-Anywhere“ grilis netgi turi specialias, į viršų užlenkiamas kojeles, kurios užrakina dangtį. Tuo tarpu COBB griliai parduodami su specialiais krepšiais – bus patogu nešiotis su savimi.

Jei esi NAPOLEON prekės ženklo gerbėjas, rekomenduojame įsigyti „Travelq PRO285X“ dujinį grilį, kuris turi sulankstomą vežimėlį – grilinti galėsi stovėdamas, o nenaudojamas grilis puikiai tilps automobilio bagažinėje.

Gyvenantiems bute

Ir gyvenantiems bute turime sprendimą! Jei turi piktdžiugiškų kėslų erzinti kaimynus gardžiais grilintų valgių kvapais – rekomenduojame įsigyti elektrinį grilį, pavyzdžiui iš WEBER „Pulse“ serijos. Gera žinia ta, kad nereikės rūpintis dujomis ar anglių atsargomis – prireiks tik elektros lizdo, tad jau po gerų penkių minučių, kai grilis įkais, grilinkite sočią vakarienę!

Visi „Pulse“ elektriniai griliai yra kompaktiški, gali būti su stalu arba be jo – tilps ir mažesniuose balkonuose. Turintiems supratingus kaimynus, rekomenduojame įsigyti COBB grilį. Turėkite omenyje, jog įkurti anglinį COBB grilį derėtų lauke, 6 metrų atstumu nuo pastato. Griliui įsikūrus, jį galite įsinešti vidun ir grilinti tiesiai po gartraukiu ar balkone.

Jei pirkote butą vien dėl didelės terasos ir žinojote, kad joje ne tik skaitysite knygą ar džiaustysite drabužius, bet ir grilinsite – rekomenduojame patyrinėti dujinių grilių kategoriją. Dažnai dujiniai griliai turi nulenkiamas lentynėles ir ratukus – yra mobilūs bei kompaktiški.

Gyvenantiems name ar sodyboje

Anokia čia paslaptis, jog turint savo kiemą ar sodą, galima rinktis iš viso gausybės rago ir prisitaikyti grilį pagal individualius poreikius ir norus, kurie iš esmės diktuoja pirkimo sąlygas: anglinio ar kamado grilio šalininkams patinka lėtas grilio įkūrimo procesas, kaitros pažabojimas ir nepriekaištingas, natūralus dūmo aromatas. Turintys dujinį grilį, dažniausiai mėgsta paprastą ir greitą gaminimo procesą, džiūgauja, nes išvengia pelenų valymo bei miega ramiau, nes žino, jog visuomet suvaldys grilinimo procesą ir valgis iškeps kaip pridera!

Tačiau tai dar ne viskas: planuojantiems įsirengti lauko virtuvę, rekomenduojame įsigyti dujinį įmontuojamą grilį. Šiek tiek fantazijos ir galėsite sukiotis savo unikalioje lauko erdvėje, kur gryname ore gims ne vienas improvizacinis valgis!

Taip pat nenuvertinkite ugniaviečių bei atvirų grilių. Šie griliai yra ne tik pritaikyti maistą gaminti su įvairiais ketaus katilais ar sumuštinių, vaflių keptuvėmis, bet ir neabejotinai sukurs jaukią atmosferą, ypač ilgais vasaros vakarais.

Pavyzdžiui, šveicariški FEU DU JARDIN atviri griliai yra tiek pat funkcionalūs, kiek ir stilingi: grilinkite smulkesnius gaminius, daržovių, mėsos vėrinukus, mėsainių maltinius ar folijoje suvyniotas bulves su pagardais.

Feu du Jardin, atviri griliai, griliai, grilis, griliai.lt

Ieškantiems sodo puošmenos rekomenduojame MARSHALL rankų darbo ugniavietes su iškaltais autentiškais išraižymais. Degant ugniai, visus artimiausius bičiulius ir šeimos narius užburs liepsnos liežuviai, paryškinantys miško vaizdą ar fenikso sparnų siluetą. Taip pat ugniavietėje galėsite išsikepti įvairių laužo valgių.

Iki 4 asmenų šeima

Jei barbekiu vakarėlyje ar šeimos vakarienėje dažniausiai dalyvauja keturi asmenys, idealiai tiktų ir užtektų visų COBB grilio galimybių. Taip pat praverstų elektriniai, dujiniai ar angliniai griliai su mažesniu kepimo paviršiaus plotu (apie 51 x 46 cm). Kam persistengti? Geriau investuokite į grilių priedus, kurie praplės grilio patiekalų meniu!

5 ir daugiau asmenų šeima

Daugiau šeimos narių – daugiau degiklių! Jei ruošiatės vakarienes patiekti penkiems ir daugiau asmenų, rekomenduojame įsigyti dujinį grilį su trijais ir daugiau degiklių arba bet kokį kitą grilį su didesniu kepimo paviršiumi (bent 60 x 45 cm). Taip galėsite kepti gaminius skirtingomis temperatūromis, pagal kiekvieno pageidavimus. Tokių tikrai atsiras!

Gurmanams, mėgstantiems įvairovę

Išlaisvinti kulinarinę vaizduotę bus paprasta su GBS (Gourmet BBQ System) sistemos priedais: entuziastams, vertinantiems netradicinius skonius ir įvairių pasaulio virtuvių patiekalų įvairovę, rekomenduojame įsigyti grilį su GBS sistemos grotelėmis. Galėsite integruoti rytietiškos virtuvės wok indus, troškintuvus, picos akmenis.

Taip pat galime pasiūlyti kazaną su krosnele ar stoveliu ant laužo – originaliems kaukazietiškiems patiekalams gaminti (pavyzdžiui, Uzbekiškas plovas).

Organizuojantiems šventes

Jei mėgstate savo draugus lepinti grilio patiekalais ar esate įpareigotas suorganizuoti didesnę šventę (pavyzdžiui, krikštynas, bernvakarį), rekomenduojame pasidomėti BARRELQ griliais arba kitais atvirais malkiniais griliais: su jais ne tik pagaminsite pirštus apsilaižyti priversiančius patiekalus, bet ir sukursite unikalią atmosferą bei pasiūlysite veikloms svečiams!

BARRELQ griliai išskiria tuo, jog yra pagaminti iš statinių – atrodo įspūdingai. Jie ir traukia dėmesį, ir kviečia išbandyti jėgas įkuriant malkomis bei grilinant valgį. Taip pat yra neabejotinai saugūs, juos galima statyti visiškai bet kur – neišdeginsite žolės ar kito paviršiaus.

BarrelQ, BarrelQ griliai, griliai, grilis, anglinis grilis, malkinis grilis

Turintiems maisto verslą

Didelio pajėgumo, originalaus dizaino griliai-priekabos – patyrusiems BBQ šefams. Dažniausiai grilius-priekabas sutiksite miesto šventėse, parodose, muzikos festivaliuose: jie pritraukia aplinkinių dėmesį, yra masyvūs, su puošybos elementais, o svarbiausia – priekabose keptas valgis nepalieka abejingų!

Taip pat rengiantiems prezentacijas-degustacijas rekomenduojame visus COBB ir dujinius grilius. COBB griliai pravers degustacijose, kur susirenka mažiau žmonių. Tokius grilius bus lengva transportuoti bei paruošti darbui. Taip pat didesnėse prezentacijose nepakeičiami yra dujiniai griliai – patiekalus, vieną po kito patieksite greitai, dalyviams pristatymas neprailgs.

Top griliai, elektriniai griliai, elektrinis grilis, dujiniai griliai, dujinis grilis angliniai griliai, anglinis grilis, kamado griliai, kamado grilis, kamado

Ankstesnis įrašas
Kitas pranešimas
Grįžti į PATARIMAI

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.