📦 Nemokamas pristatymas perkant už 150 eurų ir daugiau.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Naujas prekinis ženklas – BarrelQ

Naujas prekinis ženklas – BarrelQ

Grilio mėgėjai prieš įsigydami naują grilių dažnai susimąsto ne tik apie jo nešamą naudą, bet ir apie įvaizdį. Stilingas, kokybiškas grilius, kuris atrodo puikiai – kiekvieno vakarėlių lauke organizatorių svajonė. Būtent į tokią auditoriją ir taikėsi BarrelQ kūrėjai.

Susipažinkite – naujas prekės ženklas – BarrelQ iš Olandijos.

barrelq kepsninėsIstorija

BarrelQ istorija yra gana paprasta. 2013 metais TV laidų kūrėjas Onno Vos iš Roterdamo laisvu metu pabandė pasigaminti grilių iš tuščios 200 litrų talpos statinės. Statinių jis gavo iš savo tėvo įmonės, kuri užsiima naftos produktų prekyba. Taip po truputį jis pagamino kelias BarrelQ kepsnines savo draugams. Tada viskas ir prasidėjo. Gamyba laisvu metu ėjosi kuo puikiausiai ir Onno pradėjo prekiauti savo rankų darbo kepsninėmis. Maža to, jis net užsakė reklamos, kurią pamatęs kepsninę nusipirko toks Huub Sparnaay. Jam patiko kepsninė ir netrukus jis susisiekė su Onno ir pasiūlė investuoti į šį verslą. Kad viskas klotųsi kuo puikiausiai Huubas pasikvietė dar vieną profesionalą – Gerben Bierbooms. Gerbenas yra patyręs tarptautinių rinkų žinovas ir rinkodaros specialistas, tad BarrelQ netruko pasklisti po visą pasaulį. 2017 metais olandai įsirašė ir Lietuvą į savo plėtros žemėlapį.

barrelq kepsninės

Kuo BarrelQ ypatingas?

Ne, BarrelQ vyrai neišrado kepsninės statinėje. Ji buvo išrasta jau seniau. Iš JAV atėjo statinės, kurios buvo paverstos rūkyklomis. Tiesiog šonuose buvo angos strypams, ant kurių galima sukabinti žuvį, mėsą. Bet tai rūkykla, o ne kepsninė. Olandai pastebėjo 3 dalykus, kurie ir padarė BarrelQ tokią geidžiamą viso pasaulio kepsninių mėgėjų:

  1. Kepsninė turi degti viso vakarėlio metu – tai puikus šildytuvas ir šviesos šaltinis.
  2. Kai nėra stalo, valgyti galima tiesiog nuo užgesintos kepsninės.
  3. Kepsninė turi būti individuali – su savininko vardu, logotipu. Ji turi būti spalvota ir traukti akį – tai dizaino elementas.

Šaltas geležis ar rūdžių spalva olandams nepatiko, todėl jie sukūrė unikalią kepsninę, kurią kiekvienas gali pritaikyti savo poreikiams.

Dar vienas momentas – jei didelės kepsninės nereikia, tiks ir maža. Tam panaudojamos mažos 60 litrų talpos statinės.

Individualizmas

Griliai.lt puslapyje ar per partnerius galima susikurti savo kepsninės variantą. Reikia tik išsirinkti norimą spalvą, įkelti logotipą, parašyti tekstą ir viskas – už papildomą mokestį turėsite nuosavą individualizuotą kepsninę. Aišku, įmonės, kurios rūpinasi savo įvaizdžiu, pageidaus profesionalaus dizaino, tačiau viską galima padaryti ir mėgėjiškai. Kam to reikia? Bet kuris baras, kaimo turizmo sodybą, renginių organizatorius neatsisakytų kepsninės su savo logotipu ir užrašais. Tai smagus dizaino sprendimas, kurį galima vežiotis iš vakarėlio į vakarėlį. Be to kepsninės parduodamos su specialių įdėklu, kad neišsipurvintų automobilio bagažinė ir žmonės, kurie ją neš.

barrelq custom kepsninės

BarrelQ – jaunimui skirta kepsninė, nes svarbiausia yra bendravimas ir veiksmas aplink kepsninę. Ji šildo visus, sustojusiu per metrą aplink. Joje deganti ugnis apšviečia gana nemažą plotą. Ant jos uždengus dangtį telpa ne viena lėkštė ar padėklas su maistu, tad nereikia stalo – kepsninė yra puiki vieta švediškam stalui. Lieka tik pasirūpinti kokybiškais kepsniai ir pasileisti muziką. Skamba kaip idealus vakarėlis, tiesa? Pavakarokite su BarrelQ!

Ankstesnis įrašas
Kitas pranešimas
Grįžti į NAUJIENOS

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.