📦 Nemokamas pristatymas perkant už 150 eurų ir daugiau.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

COBB čempionatas HHS 2017 taurei laimėti "Atrask šefą savyje"

COBB čempionatas HHS 2017 taurei laimėti "Atrask šefą savyje"

Griliai.lt, medžiotojų klubas - asociacija “TAURO RAGAS” ir LBKA pristato COBB kepsninių čempionatą HHS 2017 taurei laimeti “ATRASK ŠEFĄ SAVYJE”.

Jei esate grilio mėgėjas ar profesionalas, jei žinote, kaip kepsninėje puikiai iškepti žvėrieną ar pagaminti skaniausią žuvies patiekalą, šis renginys kaip tik Jums! Tereikia iki kovo 10 d. užregistruoti savo komandą (kapitonas + du/trys žmonės). Čempionatas vyks š.m. kovo 18 d. Vilniuje, Litexpo parodų rūmuose Tarptautinės aktyvaus laisvalaikio, medžioklės ir žūklės parodos HHS 2017 metu.)

Renginio metu vyks MASTER CLASS su Nerijumi Ižganaičiu ("BBQ Legionas") ir COBB, WEBER bei MONOLITH kepsninėmis.
Kaip žinia, N.Ižganaitis - geriausias 2015m. Lietuvos grilio kepėjas, daugkartinis Lietuvos grilio čempionatų laureatas ir nugalėtojas, nuolatinis Pasaulio ir Europos barbekiu čempionatų dalyvis. Kasmet dalyvaudamas daugybėje renginių ir projektų Nerijus sukaupė milžinišką darbo su įvairiais griliais patirtį. "Griliai.lt" stente N.Ižganaitis mokys įvairių maisto kepimo ir rūkymo su angliniais bei dujiniais griliais technikų.
Nepraleiskite progos susitikti su profesionalu ir sužinoti išsamius atsakymus į Jums rūpimus klausimus apie grilius, gauti patarimų ir išmokti skaniai pasiruošti žvėrienos patiekalus.

Tuo pačiu galėsite apžiūrėti ir puikiąsias Griliai.lt naujienas!

Kasmet organizatoriai nustebina ir svečius, gamindami rekordinio dydžio patiekalus. Šiemet šio renginio vinis bus viso šerno kepimas!

 

REGISTRACIJA

Lauksime Jūsų!

 

P.s. Informacija bus tikslinama, tad sekite mūsų naujienas.

Kitas pranešimas
Grįžti į NAUJIENOS

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.