📦 Nemokamas pristatymas perkant už 150 eurų ir daugiau.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

ranku darbo peiliai style de vie galandinimas

Peilis nebepjauna? Kreipkitės

Kokybiškas, ilgai buvęs aštrus peilis nebepjauna? Sugadinote peilių ašmenis? Nulaužėte peilio galiuką? Norite pakeisti ašmenų formą? O galbūt norite užbukinti geležtę, kad ties rankena nebūtų taip aštru? 

Visais šiais klausimais jums gali padėti mūsų draugas Rimantas Lukoševičius. Jau beveik 20 metų Rimantas galanda įvairiausias (net ir damasko plieno) kirpėjų žirkles bei kitus įrankius. Pastaraisiais metais jis koncentruojasi ir į peilių galandinimą, o laisvu metu veda turiningas, įdomias ir labai naudingas pamokas apie įrankius, be kurio neįmanomas joks maisto gaminimas.  

Peilių galandinimui Rimantas naudoja tik specialias, profesionalias galandinimo stakles, o metalo kokybę tikrina per mikroskopą. Paslaugos kaina priklauso nuo peilio sugadinimo, norimo tikslo (ir pan.), tačiau nėra didelė (nuo 10-15 eur). 

Jūsų patogumui - peilių galandinimo paslauga. Kaip tai veikia?

Vienas iš variantų - apsilankius mūsų parduotuvėje Kaune, Žemaičių pl. 37:

  • Atvežkite savo peilį, užrašykite savo telefono numerį.
  • Kelių dienų bėgyje peilį perduosime Rimantui
  • Rimantas įvertins peilio būklę ir paskambins jums. 
  • Aptarsite galandinimo / taisymo kainą, laiką, pobūdį, peilio atidavimo vietą
  • Jei sąlygos tiks - teliks laukti. Jei ne - peilis bus jums pagrąžintas (jei reikės siųsti - kainuos tik siuntimo kaina). 
  • Jeigu sutarsite peilį atsiimti mūsų parduotuvėje, Rimantas informuos kada galėsite. Jeigu jums patogu - atsiskaityti už darbą galėsite ir atvykę pas mus. 

O jeigu apsilankyti pas mus nėra labai patogu, galite tiesiogiai kreiptis į Rimantą šiais kontaktais:

  • telefonu: +370 665 50775
  • Facebook: GalandaRimantas
  • El.paštu: profgalandinimas@gmail.com

Kaune peilius Rimantas gali paimti pats ir pristatyti į sutartą vietą. Iš kitų miestų galite siųsti per Kautrą ar paštomatais

 peiliu-pamoka-galandinimas-rimantas-lukosevicius 

Rimanto prisistatymas

Su kirpėjų žirklėmis kelionę pradėjau nuo 2003 metų būdamas UAB Evelita (Cutrin) vadybininku, prekiaudamas KAI Kasho žirklėmis. O galandu jas nuo 2011 metų.

Kaip tik šiuo metu, pasitraukus iš Cutrin vadybos, lieku tik prie galandimo.

Dabar, turėdamas daugau laiko, galėsiu siekti dar didesnio profesionalumo plaukų kirpimo žirklių galandinimui ir atgaivinsiu savo seną - naują aistrą: peilių galandinimą. Anksčiau šios paslaugos, dėl laiko stokos, neturėjau galimybių pasiūlyti visiems. Labai prašau Jūsų pasitikėjimo ir palaikymo šioje paslaugoje. O aš pabandysiu Jus nustebinti, atskleisdamas Jūsų peilių galimybes.

Nors profesionalių kirpimo žirklių ir peilių galandinimo sistemos visiškai skirtingos, yra vienas bendras junginys - tai rankų darbas. Be kurio, net ir tobuliausios sistemos tampa bevertės. Taip, įranga ir jų tikslumas, labai svarbūs.

Šiuo metu esu nemažai investavęs į aukščiausio lygio sistemas:

  • žirklėms, pagal KAI kasho rekomendacjas, Hira-to įrangą, kurios dėka pagerinu ilgų, nuo 6,5 colių ir ilgesnių, pilnai konvekcinų (slystančių) ašmenų atstatymą.
  • Peilių galandinimui - TSPROF Profil K03, Blitz360, kurių dėka peilių ašmenų kampą galiu užgaląsti 0,1 laipsnio tikslumu.

Patirtis + kokybiška įranga + mano rankų darbas = puikus rezultatas 

katai forged style de vie peiliai galandinimas

Ankstesnis įrašas
Kitas pranešimas
Grįžti į NAUJIENOS

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.