Griliai.lt - Grilių sezono atidarymo šventė su žymiuoju šefu Gian Luca de Marco

Griliai.lt - Grilių sezono atidarymo šventė su žymiuoju šefu Gian Luca de Marco

Buvo labai karšta grilių sezono atidarymo šventėje. Čia virtuoziškai grilino, savo patarimus apie ruošiamus patiekalus bei skirtingas kepsnines dalino žavusis, be galo charizmatiškas italų šefas Gian Luca de Marco.

Mūsų svečiai mėgavosi ant COBBNapoleon, Traeger bei Weber grilių keptais, burnoje tirpstančiais patiekalais, jie taip pat stebėjosi neįtikėtino dydžio grilinimo prekių asortimentu. Profesionalus peilių galandintojas Rimantas Lukoševičius iš "Galandus" pristatė olandiškus, aukštos kokybės, įspūdingo grožio Style de Vie peilius.

Griliai.lt centrą su atidarymu pasveikino grilinimo entuziastai - Giedrius Šilkaitis (Mėsingas Dūmas) ir Vygintas Usinskas (Vespa traveler), o taip pat ir visas būrys žinomų žmonių – televizijos gelbėtoja Gerda Žemaitė, renginių vedėjas Dainius Martinaitis, dainininkas Mino Mindaugas Mickevičius, atlikėja Viktorija Mauručaitė, grupės „16 Hz“ nariai, verslininkė Natalija Martinavičienė, veterinaras Paulius Morkūnas su žmona Kristina, dainininkė Giulija, operos solistė Monika Falcon, dainininkas Igoris Jarmolenka, reperis Renatas Lore, dainininkė VASHA , dainininkas Rolandas Petrikis su žmona Janina, televizijos laidų vedėja Kristina Rimienė, verslininkas Gintautas Strolys, šokėjas Saulius Skambinas su šeima, renginių vedėjas Giedrius Gustas, aktoriai Rita ir Marius Sekmokai, aktorė Sandra Daukšaitė Petrulėnė su šeima, tapytoja Gintė Ramutytė, Iliuzionistas Modestas Petrikas , televizijos laidų vedėja Donata Skorupskaitė, pramoginių šokių drabužių kūrėja Kristina Valiūnaitė ir kiti.

Griliai.lt kolektyvas dėkoja visiems atvykusiems, sveikinusiems ir sudalyvavusiems šioje šventėje.

Daugiau akimirkų iš renginio:

 

Gian Luca de Marco, Napoleon dujiniai griliai

traeger